- Obdržená poděkování 0
- vektiva.com
- Fórum
- Diskuzní fórum, elektrické otvírání oken
- Integrace - napojení na ostatní systémy a chytrou domácnost
- Smarwi Teplotní senzor
Demontáž držáku od těla SmarWi
- stribrsky
-
Autor tématu
- Nováček
-
Méně
Více
15. bře 2025 10:00 #796
od stribrsky
stribrsky vytvořil/a téma: Demontáž držáku od těla SmarWi
Dobrý den,
při minulém nákupu jsem špatně spočítal potřebnou délku kabelu a bezpečnostní box mám v tuto chvíli na okně na nešikovném místě. Mám v plánu koupit další SmarWi, uvažuji, že bych koupil na druhé (menší) okno zařízení s delším kabelem a zařízení prohodil. Nechce se mi ale odtrhávat držák zařízení od okna, protože drží opravdu pevně. Je možné nějak bezpečně oddělit / odšroubovat držák od těla zařízení, nebo se o to nemám (v rámci garance fungování / udržení záruky) ani pokoušet a raději mám objednat novou lepící sadu a přelepit?
Předem díky za odpověď, hezký den
Jarda Stříbrský
při minulém nákupu jsem špatně spočítal potřebnou délku kabelu a bezpečnostní box mám v tuto chvíli na okně na nešikovném místě. Mám v plánu koupit další SmarWi, uvažuji, že bych koupil na druhé (menší) okno zařízení s delším kabelem a zařízení prohodil. Nechce se mi ale odtrhávat držák zařízení od okna, protože drží opravdu pevně. Je možné nějak bezpečně oddělit / odšroubovat držák od těla zařízení, nebo se o to nemám (v rámci garance fungování / udržení záruky) ani pokoušet a raději mám objednat novou lepící sadu a přelepit?
Předem díky za odpověď, hezký den
Jarda Stříbrský
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- vojtech
-
- Administrator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 4
17. bře 2025 08:06 #797
od vojtech
vojtech odpověděl/a na téma: Demontáž držáku od těla SmarWi
Dobrý den p. Stříbrský,
SMARWI lze jednoduše demontovat z držáku pomocí sundání plastových krytek a dvojice šroubů na obrázku v příloze, není tedy nutné v rámci prohazování SMARWI odlepovat i držák. O kolik máte delší kabel? cca 10-15cm kabelu lze smotat přímo do krabičky BoB, kde uvnitř jsou pro tyto účely připravené drážky na kabel.
V případě dalších dotazů jsme k dispozici
S pozdravem,
Vojtěch Poskočil
SMARWI lze jednoduše demontovat z držáku pomocí sundání plastových krytek a dvojice šroubů na obrázku v příloze, není tedy nutné v rámci prohazování SMARWI odlepovat i držák. O kolik máte delší kabel? cca 10-15cm kabelu lze smotat přímo do krabičky BoB, kde uvnitř jsou pro tyto účely připravené drážky na kabel.
V případě dalších dotazů jsme k dispozici

S pozdravem,
Vojtěch Poskočil
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.