Prvotní nastavení - Diskuzní fórum - Smarwi - chytré otvírání oken. Pro vytvoření příspěvku se prosím zaregistujte.

Prvotní nastavení

  • Jiří Hanák
  • Avatar uživatele Jiří Hanák Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
09. kvě 2019 17:35 #188 od Jiří Hanák
Jiří Hanák vytvořil/a téma: Prvotní nastavení
Po připojení k adaptéru nic nedělá. Elektrická zásuvka je ok. Žádná nová wifi se neobjeví ani wifi analyzer nic nového nezjistí. Bohužel jsem přístroj už nalepit na okno. Asi budu muset nějak odlepit a vrátit. Přivítal bych nějakou radu zda se ještě nedá něco zkontrolovat, jestli nemá někde svítit nějaká dioda apod. (jako to je u jiných smart zařízení). Děkuji.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • drejk
  • Avatar uživatele drejk
  • Administrator
  • Administrator
Více
09. kvě 2019 18:17 #189 od drejk
drejk odpověděl/a na téma: Prvotní nastavení
Dobrý den,
v prvé řadě je nám moc líto, že k Vám zařízení dorazilo s nějakou závadou a nedělá Vám radost tak, jak by mělo.

Zařízení by po připojení k síti mělo blikat zelenou diodou, kterou má umístěnu zepředu na černém plastu. Pokud nebliká, je teoreticky ještě možné, že máte jedno ze zařízení, kde byl předinstalován firmware, který měl chybu v obsluze LED diody (řeší to aktualizace). Nicméně zařízení z poslední doby by tímto problém trpět nemělo.
Můžete pro jistotu zkusit po zapnutí zařízení počkat cca 5 vteřin a poté stiskout a držet tlačítko více než 10 vteřin (tedy klidně 12). Po tomto by se zařízení mělo přepnout do AP režimu, pokud by náhodou předtím bylo v režimu "klient". Ale toto je u nového zařízení krajně nepravděpodobné (ale nikoliv nemožné). Každopádně to zde raději zmiňuji, info se může hodit také někdomu se zařízením z druhé ruky.

Dále, pokud zařízení na předchozí pokusy nereague a měl byste k dispozici adaptér se stejnou koncovkou, napětím 12V a s proudovým označením ideálně alespoň 1A (na krátké vyzkoušení), mohl byste jej zkusit použít. Pokud by zařízení fungovalo, mohli bychom Vám zaslat jen nový adaptér.

Pokud takový k dispozici nemáte, popř. by zařízení nejevilo ani tak známky života, je možné zařízení demontovat pouze částečně, bez odlepení držáku - po krajích zařízení jsou pod bílými krytkami schovány křížové šrouby. Těmi lze odmontovat zařízení a držák zůstane na okně. Pokud budete chtít zařízení odeslat zpět, dejte nám prosím vědět na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Zůstaňte s námi ve spojení