- vektiva.com
- Fórum
- Diskuzní fórum, elektrické otvírání oken
- Integrace - napojení na ostatní systémy a chytrou domácnost
- Vektiva a Smart Life resp. Tuya - ovladanie
Waiting for nodes to connect
- Tom
- Autor tématu
- Návštěvník
09. čec 2020 18:35 #363
od Tom
Tom vytvořil/a téma: Waiting for nodes to connect
Dobrý den,
Okno bez problémů ovládám v režimu AP, ale po přepnutí do režimu client jsem se dal nedostal. Již jsem to jednou restartoval a vrátil se do AP a zpět do client. Po přihlášení se objevuje.... Waiting for nodes to connect.
Okno bez problémů ovládám v režimu AP, ale po přepnutí do režimu client jsem se dal nedostal. Již jsem to jednou restartoval a vrátil se do AP a zpět do client. Po přihlášení se objevuje.... Waiting for nodes to connect.
Nemáte oprávnění pro přístup na tuto stránku.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Vladko
- Návštěvník
10. čec 2020 13:53 #364
od Vladko
Vladko odpověděl/a na téma: Waiting for nodes to connect
Dobry den,
Popisujete hlasenie ktore sa objavuje na stranke vektiva.online
Toto hlasenie ma niekolko moznych dovodov:
1. Vase zariadenie ma problem pripojit sa do vasej wifi siete , prosim overte udaje pre prihlasenie SSID a heslo
2. Nieje dostupny internet (to je mozne v pripade ze pristupujte na stranky vektiva.online z inej siete a vas Smarwi teda do internetu nepristupuje)
3. Udaje Remote ID a Remote Key su chybne nastavene prosim overte pozorne hodnoty zadane v tychto poliach. Tieto udaje su zasadne pre identifikaciu zariadenia na vektiva.online
Popisujete hlasenie ktore sa objavuje na stranke vektiva.online
Toto hlasenie ma niekolko moznych dovodov:
1. Vase zariadenie ma problem pripojit sa do vasej wifi siete , prosim overte udaje pre prihlasenie SSID a heslo
2. Nieje dostupny internet (to je mozne v pripade ze pristupujte na stranky vektiva.online z inej siete a vas Smarwi teda do internetu nepristupuje)
3. Udaje Remote ID a Remote Key su chybne nastavene prosim overte pozorne hodnoty zadane v tychto poliach. Tieto udaje su zasadne pre identifikaciu zariadenia na vektiva.online
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.