- Thank you received: 0
- vektiva.com
- Discussion Forum
- Diskuzní fórum, elektrické otvírání oken
- Ostatní provozní dotazy
- Automatické zavření po určité době
- Discussion Forum
- Diskuzní fórum, elektrické otvírání oken
- Ostatní provozní dotazy
- Automatické zavření po určité době
Automatické zavření po určité době
- verte182
- Topic Author
- Nováček
Less
More
17 Nov 2024 09:13 #778
by verte182
verte182 created the topic: Automatické zavření po určité době
Zdravím,
když zmáčknu tlačítko, tak se mi otevře okno a já bych chtěl např. aby se mi po 2 min zase automaticky zavřeno. (Okno slouží jako ventilace na WC)
Tohle nastavení bych chtěl mít integrované ve smarwi už napořád.
Jak to udělat ?
Děkuji za radu
když zmáčknu tlačítko, tak se mi otevře okno a já bych chtěl např. aby se mi po 2 min zase automaticky zavřeno. (Okno slouží jako ventilace na WC)
Tohle nastavení bych chtěl mít integrované ve smarwi už napořád.
Jak to udělat ?
Děkuji za radu
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- vojtech
- Administrator
Less
More
- Thank you received: 4
18 Nov 2024 09:53 #779
by vojtech
vojtech replied the topic: Automatické zavření po určité době
Dobrý den,
předáme na kolegy z vývoje a zjistíme, jestli by vůbec šlo nastavit. Základ totiž je, aby Smarwi dokázalo rozlišit impuls tlačítkem s časovačem nebo bez časovače. Nebo byste chtěl, aby vždy, když zmáčknete tlačítko, tak se okno zavřelo po konkrétním časovém intervalu?
Uvidíme, co řeknou programátoři, ale myslím si, že by se musel přepsat a vyvinout nový FW, což je otázkou, jestli by tuto funkci využili další uživatelé.
s pozdravem,
Vojtěch Poskočil
předáme na kolegy z vývoje a zjistíme, jestli by vůbec šlo nastavit. Základ totiž je, aby Smarwi dokázalo rozlišit impuls tlačítkem s časovačem nebo bez časovače. Nebo byste chtěl, aby vždy, když zmáčknete tlačítko, tak se okno zavřelo po konkrétním časovém intervalu?
Uvidíme, co řeknou programátoři, ale myslím si, že by se musel přepsat a vyvinout nový FW, což je otázkou, jestli by tuto funkci využili další uživatelé.
s pozdravem,
Vojtěch Poskočil
The following user(s) said Thank You: verte182
Please Log in or Create an account to join the conversation.