Waiting for nodes to connect
- Tom
- Topic Author
- Visitor
09 Jul 2020 18:35 #363
by Tom
Tom created the topic: Waiting for nodes to connect
Dobrý den,
Okno bez problémů ovládám v režimu AP, ale po přepnutí do režimu client jsem se dal nedostal. Již jsem to jednou restartoval a vrátil se do AP a zpět do client. Po přihlášení se objevuje.... Waiting for nodes to connect.
Okno bez problémů ovládám v režimu AP, ale po přepnutí do režimu client jsem se dal nedostal. Již jsem to jednou restartoval a vrátil se do AP a zpět do client. Po přihlášení se objevuje.... Waiting for nodes to connect.
You do not have permissions to access this page.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Vladko
- Visitor
10 Jul 2020 13:53 #364
by Vladko
Vladko replied the topic: Waiting for nodes to connect
Dobry den,
Popisujete hlasenie ktore sa objavuje na stranke vektiva.online
Toto hlasenie ma niekolko moznych dovodov:
1. Vase zariadenie ma problem pripojit sa do vasej wifi siete , prosim overte udaje pre prihlasenie SSID a heslo
2. Nieje dostupny internet (to je mozne v pripade ze pristupujte na stranky vektiva.online z inej siete a vas Smarwi teda do internetu nepristupuje)
3. Udaje Remote ID a Remote Key su chybne nastavene prosim overte pozorne hodnoty zadane v tychto poliach. Tieto udaje su zasadne pre identifikaciu zariadenia na vektiva.online
Popisujete hlasenie ktore sa objavuje na stranke vektiva.online
Toto hlasenie ma niekolko moznych dovodov:
1. Vase zariadenie ma problem pripojit sa do vasej wifi siete , prosim overte udaje pre prihlasenie SSID a heslo
2. Nieje dostupny internet (to je mozne v pripade ze pristupujte na stranky vektiva.online z inej siete a vas Smarwi teda do internetu nepristupuje)
3. Udaje Remote ID a Remote Key su chybne nastavene prosim overte pozorne hodnoty zadane v tychto poliach. Tieto udaje su zasadne pre identifikaciu zariadenia na vektiva.online
Please Log in or Create an account to join the conversation.